Dogovor

Podrinjska oaza preko puta Sunčane reke – prodaja ili zamena za Beograd

1 od
Prethodna Sledeća

Detalji oglasa

  • ID oglasa: 11864

  • Objavljen: 20/04/2021

  • Cena: Dogovor

  • Stanje: Novo

  • Lokacija: Banja Koviljača

  • Pregleda: 208

Opis

Ovo atraktivno imanje, sa kućom, tri pomoćne zgrade, dve garaže, je oaza preko puta čuvenog etno kompleksa „Sunčana reka”. Odiše mirom, komforom, nudeći privatnost i predah od gradske gužve, dobro je povezano saobraćajnicama sa svakim delom Podrinja, a reka Drina je na 400 metara od vas.

Povod za prodaju je odlazak vlasnika u inostranstvo na duži vremenski period. Bez posredovanja agencija, obezbeđen vam je jednostavan prenos vlasništva, izvršeni su ozakonjenje i legalizacija, sve je uknjiženo 1/1

Početna cena je 110.000 €. – SNIŽENO NA 85. 000 ZBOG SELIDBE VLASNICE

Vlasnik je, pre oglašavanja, uveo trofaznu struju, omogućio nov dovod vode, savremenu izolaciju i drenažu, odvode kanalizacije sa dva higijenska sengrupa, izgradio 65 metara potpornog zida i 35 metara ograde i zagradio kompletan voćnjak i dvorište. Ograda od kovanog gvožđa, klizna kapija sa motorom i otvaranjem na daljinski upravljač, odgovaraju dizajnu kuće i stilu dvorišta. Dozidane su dve garaže, a na raspolaganju su vam podno grejanje na pelet i grejanje u svim ostalim pomoćnim objektima i garažama, dva kupatila, opremljena radionica, nov nameštaj i kućanski aparati vrhunskog kvaliteta.

Tokom adaptacije kuće, koja već ima savršeno kupatilo i podrumski prostor, svi opremljeni prateći objekti mogu biti vaš dom. Na raspolaganju vam je i 40 ari placa sa voćnjakom koji daje ukusne plodove: jabuke, šljive, mušmule, dunje, oraha i kruške.

Posebnu vrednost ovom imanju daje i komšiluk, pet porodica starosedelaca, pouzdani, srdačni, staloženi i mirni susedi. Na tom lokalitetu je prijatna klima u podnožju planine Gučeva, gde se susreću i ukrštaju vetrovi iz različitih pravaca, takozvana „ruža vetrova”.
Imanje je prilagođeno tako da dve porodice mogu živeti nesmetano i da imaju sve na raspolaganju. U blizini je i fudbalski teren, te staze za šetnju pored reke Drine kao i plaža.
Ovde ste pronašli svoj dom o kome većina nas mašta.
Može zamena za adekvatan stan u Beogradu !
Sve info na 064 946 60 20

Podelite sa prijateljima:
Ključna reč ili fraza :

Komentari

Napišite Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti dostupna javnosti. Obavezna polja su označena *

Uspešno! Hvala na Vašem komentaru.
You might have left one of the fields blank, or be posting too quickly