Uputstvo

Registracija

Samo registrovan korisnik sajta loznickioglasi.com može da postavlja oglasne poruke.

Najjednostavniji način za registraciju jeste Registracija naloga putem vašeg profila na Facebooku, Twitteru ili Google Plus mreži. Dovoljno je samo da, ukoliko npr. već imate profil na društvenoj mreži Facebook, na stranici Registracija kliknete na dugme >> Facebook login << prihvatite prava pristupa sajta vašem Facebook nalogu i zatim dodate oglas. Isti postupak je i sa Twitterom i Google Plus socijalnom mrežom.

Drugi način za registraciju je klasična registracija putem formulara.

Na stranici >> Registracija << potrebno je da unesete sledeće podatke:

  • Korisničko ime (može biti vaše ime, prezime, ime i prezime, nadimak ili bilo koja druga reč koju ćete lako upamtiti). Korisničko ime će vam biti potrebno prilikom prijave (logovanja) na vaš nalog.
  • E-pošta (odnosno bilo koja email adresa) koju inače koristite. Na E-poštu (email) će vam biti poslat link na koji ćete da kliknete kako biste uneli vašu lozinku, sa kojom ćete se, zajedno sa korisničkim imenom, prijavljivati na vaš nalog na sajtu.
  • U skladu sa Zakonom o oglašavanju Republike Srbije i internih pravila korišćenja websajta loznickioglasi.com, potrebno je da pročitate i označite da se slažete sa >> Pravilima sajta <<. Ukoliko se ne složite sa pravilima sajta nećete moći da se registrujete. Označavanjem da se slažete sa Pravilima sajta, smatraće se da ste ih pročitali i da se slažete sa istim.
  • Kako bi dokazali da niste Spamer (robot) potrebno je da unesete i tekst sa slike u polje ispod sa ReCaptcha forme. Ukoliko ne unesete tekst nećete moći da se registrujete. Ukoliko unesete neispravan tekst, moraćete da ponovite unos novog teksta.
  • Ukoliko ne želite da primate obaveštenja sa sajta loznickioglasi.com, uklonite kvačicu ispred. Ukoliko želite ostavite kvačicu štikliranu.

 

Kada ste uneli tražene podatke, odnosno korisničko ime i email adresu, potvrdili da se slažete sa pravilima korišćenja i uneli ReCaptcha text u polje ispod slike, kliknite na REGISTRACIJA.

Kada ste kliknuli na Registracija, websajt vam je automatski poslao poruku na email koji ste uneli u polje E-pošta. Potrebno je da pristupite emailu i otvorite poruku koju smo vam poslali. Ukoliko poruka nije stigla, sačekajte 2-3 minuta, ako i dalje ne stiže verovatno ste negde pogrešili prilikom registracije, pa krenite ispočetka. U poruci će biti link na koji treba da kliknete.

Kada kliknete na link, otvoriće vam se stranica na kojoj treba da izaberete, odnosno unesete lozinku koju ćete koristiti prilikom prijave (logovanja) na sajt. Možete ostaviti automatski generisanu lozinku (ali je sačuvajte negde) ili ponuđenu lozinku izbrišite i unesite svoju lozinku. Ispod lozinke će vam se prikazati indikator snage vaše lozinke. Poželjno je, radi sigurnosti vašeg naloga da lozinka bude što jača. Kada unesete lozinku, kliknite na polje Postavi lozinku.

Kada to učinite, završili ste proces registracije. Pokazaće vam se poruka Vaša lozinka je sačuvana. Prijavite se.

Prijava

Prijaviti se može samo registrovani korisnik. Prijava se vrši na stranici >> Prijava << unošenjem Vašeg korisničkog imena i lozinke koje ste izabrali prilikom registracije. Kada se prijavite otvoriće vam se strana za formom za dodavanje oglasa na sajt.

Postavljanje oglasa

Postavljanje oglasa se vrši na stranici DODAJ OGLAS. Oglasna poruka sadrži one elemente koje oglašivač unese. Elementi označeni zvezdicom (*) su obavezni (Naslov, Kategorija i Opis) dok su ostali elementi opcioni i po izboru oglašavača. Ovde treba voditi računa o podacima koje postavljate, jer su vidljivi svim korisnicima sajta, registrovanim i neregistrovanim.

Brisanje oglasa

Brisanje oglasa se vrši na stranici Moj nalog. U dnu stranice je pregled vaših aktuelnih oglasa. Kada pređete mišem preko oglasa koji želite da obrišete pojaviće Vam se opcija Delete. Kliknite na Delete i Vaš oglas će biti obrisan.

Promena lozinke

Promena lozinke se vrši na stranici Podešavanje (Izmeni profil) kojoj se pristupa sa stranice Moj nalog.

Ako ste kojim slučajem zaboravili lozinku, na stranici Prijava možete klikom na link Izgubljena lozinka otići na stranu na kojoj ćete resetovati istu. Nakon toga, na vaš e-mail koji ste uneli prilikom registracije će biti poslat link za resetovanje lozinke.

Pretraga

Pretraga se može vršiti pretragom konkretnog traženog pojma i/ili lokacije i/ili kategorije u polju za pretragu koji se nalazi na vrhu sajta. Prikaz rezultata se vrši posebnim prikazom rezultata u vidu slike sa nazivom. Klikom na jedan od rezultata prikazuje se tražena oglasna poruka.

Pomoć

Na stranici >> Kontakt << nas možete kontaktirati u svakom trenutku. Pošaljite vaše sugestije, primedbe, želje i pitanja. Mi ćemo se truditi da vam odgovorimo na svako pitanje u najkraćem mogućem roku.

Želimo vam puno uspeha u korišćenju sajta.

 

Loznica
Kozmetički saloni Loznica © 2016 - 2018 loznickioglasi.com